Featured Video

Creative Commons License

Vrijdag 19 juli 2013: KWZ BBQ !

KWZ Fotoarchief!

Alle kwz-foto's kan je bekijken via onze fotopagina. Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link of... kies meteen de juiste fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

Bekijk de foto's van de Kerstdrink 2012!

Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link. En kies daarna gewoon een andere fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

woensdag 30 december 2009

KWz kerstdrink 2009: de foto's !


zaterdag 26 december 2009

KWZ in de sneeuw ...


Meer foto's via www.foto.kwz.be

donderdag 24 december 2009

Vrolijk Kerstfeest !

© Warhol Christmas

Een leuke en gezellige kerst gewenst aan iedereen!

maandag 21 december 2009

Sneeuwpret!





Meer foto's via www.foto.kwz.be.
(Andere foto's en leuke filmpjes volgen nog...)

dinsdag 8 december 2009

KWZ Kerstdrink 2009!

Heel wat medebewoners vroegen om de zomerse gezelligheid van onze bbq ook in de winter te mogen proeven. En omdat de vorige editie zo'n succes kende, nodigen wij ook dit jaar alle kwz-bewoners uit op onze tweede kerstdrink!

Deze gaat door op zondag 27 december 2009, vanaf 15u30 aan de kerststal op het speelpleintje. Tal van houtvuurtjes, aangepaste kerstmuziek, glühwein, Hasseltse koffie, Wortegemse jenever, Jupiler, fruitsap, warme chocolademelk, braadworst voor de hongerigen ... aan iedereen werd gedacht en dit alles aan zeer democratische prijzen!

Gelieve dus samen met uw (klein)kinderen en familie de kerstmuts op te zetten! Vooraf inschrijven is niet nodig, maar we rekenen toch op een talrijke opkomst!

Ook vragen wij opnieuw aan alle buren om creatief te zijn en om onze voortuintjes zoveel mogelijk in een lichtrijke kerstsfeer te zetten!

Wij kijken er alvast naar uit, u ook?

Uw medeburen en bestuur.


KWZ-kersdrink 2008
Meer foto's en filmpjes via