Featured Video

Creative Commons License

zaterdag 16 mei 2009

KWZ-barbecue op 17 juli 2009 !

Het is weer zover... De zomer komt eraan en daarmee ook onze eigenste kwz-barbecue, voor het derde jaar op rij! Dit jaar speelt het ganse gebeuren zich af in de fuifzaal van de Transfo Site op 17 juli 2009.

Rond 18u30 beginnen we aan het aperitiefje, om daarna te genieten van een Bourgondische Barbecue. Aansluitend hebben we wat dansgelegenheid voorzien, opgeluisterd door een professionele dj!

Je merkt het, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch buurtfeest van te maken!


Volwassenen: 18 EUR per persoon
Kinderen van 4 tot 11 jaar: 9 EUR per persoon
Kinderen tot 4 jaar: gratis


Alle voorbereidingen zijn nu grotendeels afgerond maar om het buurtfeest zelf in goede banen te kunnen leiden, vragen we je wel om tijdig in te schrijven (uiterlijk tegen 31/05).

Je inschrijven kan enkel door vooraf het juiste bedrag over te schrijven naar rekeningnummer 930-0111679-96. (In de brievenbus vonden jullie wellicht al onze flyer met daarbij een een overschrijvingsformulier).

Vermeld ook best met hoeveel personen jullie op de bbq aanwezig zullen zijn (aantal volwassenen, kinderen tussen 4 en 11 en kinderen jonger dan 4 jaar).

Wij kijken er alvast naar uit om jullie opnieuw in grote getale te mogen verwachten. We hopen dat jullie kinderen en kleinkinderen eveneens zullen van de partij zullen zijn.

Allen daarheen en ... tot dan!




Enkele sfeerbeelden van onze vorige barbecue ...
Meer foto's vind je via www.foto.kwz.be !

3 reacties:

waar zijn de foto's aub ?

ik zit al te wachten Brrrrr

De foto's en filmpjes komen eraan. Nog eventjes geduld aub... :-)