Featured Video

Creative Commons License

maandag 16 februari 2009

De website van de Kanaalstraat is er !

Beste buren,

Met trots stellen wij sinds 16.02.2009 ons nieuw initiatief voor, de KWZ-website, te vinden via www.kwz.be. Op velerlei verzoek kunnen jullie voortaan de foto's en video's bekijken van alle activiteiten, evenals tal van historisch beeldmateriaal van de Kanaalstraat.

De filmpjes vind je terug via KWZtv! (www.film.kwz.be). En op het KWZ fotoarchief (www.foto.kwz.be) zijn er al maar liefst 950 foto's en afbeeldingen beschikbaar, netjes onderverdeeld in verschillende categorieën:

Het is uiteraard de bedoeling om onze website voortdurend bij te werken en aan te vullen. Daarom willen we graag beroep doen op jouw medewerking:
  • Waarschijnlijk beschikken jullie nog over tal van (oude) foto's, dia's, krantenknipsels, filmpjes van de Kanaalstraat? Bijvoorbeeld over je woning in aanbouw, festiviteiten met de buren, ...
    Bezorg deze dan aan Marcel (huisnummer 27) of aan Filip (huisnummer 22). Na het inscannen/kopiëren wordt het materiaal je zo vlug mogelijk en ongeschonden terugbezorgd en toegevoegd aan de website.

  • Ook als er binnenkort speciale gebeurtenissen op til staan, weten we dat graag (nieuwsgierig als we zijn). Heb je binnenkort een 25e huwelijksverjaardag, een geboorte of pensioen te vieren? Vertel het ons en we berichten erover op de site. Ook andere leuke gebeurtenissen, weetjes en anekdotes zijn meer dan welkom!
Zo kunnen we van de website een echte 'KWZ-gazette' maken!

Tenslotte danken we Elke voor haar bereidwillige medewerking aan de website en haar deskundig advies. Ook zonder de bijdrage van Filip, onze penningmeester, was het niet mogelijk geweest om www.kwz.be te lanceren.

Veel kijk- en leesplezier,
en in hoopvolle afwachting op jullie reacties,

uw medeburen en bestuur

1 reacties:

Beste Filip, lieve Elke,

Als voorzitter van onze wijk, genomineerd door de koning boudewijnstichting als "buitengewone buurt", moet ik jullie een dikke proficiat wensen met deze prachtige website. Dit is de max. Hopende op nog meer goeie reacties dank ik nogmaals, voor al die uurtjes dat u beiden daaraan gewerkt hebben. Tot later.

Vriendelijke groeten,

Marcel Vanriest