Featured Video

Creative Commons License

Vrijdag 19 juli 2013: KWZ BBQ !

KWZ Fotoarchief!

Alle kwz-foto's kan je bekijken via onze fotopagina. Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link of... kies meteen de juiste fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

Bekijk de foto's van de Kerstdrink 2012!

Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link. En kies daarna gewoon een andere fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

woensdag 16 september 2009

KWZ op facebook !

Wie nog nooit hoorde van Facebook liep de voorbije maanden serieus met z'n hoofd in de wolken. Facebook is immers de grootste internethype van het moment.

Dit sociale netwerk brengt vrienden, collega's, kennissen en jawel ... zelfs buren opnieuw met elkaar in contact, online via het internet.

Je kan er allerlei informatie op plaatsen, heel wat muziek, foto's en video's delen met anderen, spelletjes spelen, nieuwe vrienden maken, oude vriendschapsbanden weer aanhalen, ...

Wist je trouwens dat ook de Kanaalwijk haar eigen Facebookpagina heeft?

Dus zit je ook al op Facebook en heb je zin om fan te worden van onze pagina? Aarzel dan geen seconde en blijf op de hoogte van onze activiteiten, de nieuwste foto's & videos en alle buurtnieuwtjes, vers van de pers!