Featured Video

Creative Commons License

Vrijdag 19 juli 2013: KWZ BBQ !

KWZ Fotoarchief!

Alle kwz-foto's kan je bekijken via onze fotopagina. Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link of... kies meteen de juiste fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

Bekijk de foto's van de Kerstdrink 2012!

Klik op bovenstaande afbeelding voor een rechtstreekse link. En kies daarna gewoon een andere fotoreeks uit via de menubalk bovenaan!

vrijdag 9 januari 2009

Kerstdrink 2008 in Kortrijks Handelsblad

Onderstaand krantenartikel uit De Krant van West-Vlaanderen naar aanleiding van de KWZ-kerstdrink verscheen in de editie van 09-01-09.


Uit: De Krant van West-Vlaanderen, 09.01.2009
Op de foto van dit krantenartikel werd bestuurslid Georges Libbrecht echter 'afgeknipt'. Deze foto toont u het volledige gezelschap:




! Alle foto's van KWZ vind je terug op www.foto.kwz.be!

donderdag 8 januari 2009

Kerstdrink 2008

Op zondag 28 december 2008 werden alle buurtbewoners uitgenodigd op de allereerste kwz-kerstdrink. Die ging door aan de kerststal van het speelpleintje en net als op de vorige activiteiten was de opkomst massaal.
Er werden nieuwe beelden voor de kerststal gemaakt. Samen met de gezellige verlichting, de houtvuren en de stemmige muziek zorgde dit alles voor een warm samenzijn. Een hapje en een drankje maakten het geheel compleet.

Alle foto's en filmpjes van de kerstdrink kan je bekijken
via ons eigenste KWZ Fotoarchief én op KWZtv!




Bekijk hier het filmpje:

! Alle foto's en filmpjes van KWZ zijn te bekijken via www.foto.kwz.be en www.film.kwz.be!